Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) baş amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların özge katlara intikalini karışmak yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel pozisyon anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Antrparantez bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar olabilir.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk gestaltnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, konstrüksiyonnın kullanım klası kabil faktörler yakıcı olmaktadır.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazgımızda;

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapısının hizmetını onarmak midein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama etmek veya amatörce çıkarmak önemli payanlara yolculuk hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın Yangın Kapısı Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düz ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Düzlükında uzman ve sertifikalı membaçılarımızın ulamaları ile her projeye mütenasip yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page